Elämme puusta

Periaatteina tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus

Vastuullisuus ulottuu kaikkeen toimintaamme. Jokainen työntekijämme tietää, miten yhteiset tavoitteemme heijastuvat omaan työhön ja koko kokonaisuuteen. Voimme ylpeinä todeta elävämme puusta, mutta elämää on työn ulkopuolellakin. Kannustamme työntekijöitämme huolehtimaan kunnostaan ja terveydestään, muiden muassa tarjoamalla kuntosalin henkilökunnan käyttöön.

Työsopimuksemme perustuvat Suomen työlainsäädäntöön ja ILO:n työelämän perusperiaatteita koskevaan julistukseen (1998). Kohtelemme työntekijöitämme tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti. Syrjintä kaikissa muodoissaan on kiellettyä. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön heidän ammattiosaamistaan parhaiten vastaavissa tehtävissä.

Käsittelemme raskaiden koneiden ja teknologian avulla painavia kappaleita mittavia määriä vuorokaudessa. Käyttämämme koneet ja laitteet ovat CE-hyväksyttyjä laitteiden valmistajien taholta. Alamme luonteen vuoksi kiinnitämme erityistä huomioita työturvallisuuteen. Tavoitteenamme on tapaturmien 0-linja. Työterveyshuollosta meillä on sopimus Mehiläinen Oy:n kanssa.